Prvu mesaru i prodavnicu otvorili smo 11.02.2004. godine u Subotici, i u početku skoro sve proizvode su nam uslužno obrađivale i dostavljale druge klanice. Međutim 2005. godine u Malom Iđošu otvorili smo našu sopstvenu klanicu pod imenom „Čanox“, koja je srednje veličine, razvija se dinamično, i bavi se klanjem živine.

Danas, sa ponosom možemo reći da trgovinskilanac BIG CHICK ima 100 zaposlenih, koji svakodnevno rade u prijatnoj atmosferi i da smo izrasli u ozbiljnu preduzetničku radnju koja plasmanom i distribucijom svežeg i smrznutog mesa, raznih prerađevina od mesa uspešno izmiruje sva očekivanja naših potrošača. Kako bismo bili konkurentni na tržištu,nudeći isključivo kvalitetne proizvode iz pilećeg, ćurećeg, svinjskog i junećeg programa, širom Vojvodine otvorili smo više maloprodajnih objekata koji Vas srdačno očekuju.

Od juna 2008. godine u našoj klanici uveli smo i koristimo međunarodni standard kvaliteta „HACCP“, što znači da rad klanice i prerada mesa u njoj potpunosti odgovara visokim evropskim standardima, a od kada je počela sa radom naša nova linija za razsecanje i pakovanje,nudimo još veći i bolji asortiman na opšte zadovoljstvo korisnika.

Veleprodajna mreža naše firme se bavi distribucijom i plasmanom svežeg i smrznutog mesa, raznih prerađevina od mesa i snabdeva preduzeća koja se bave preradom mesa, restorane, prodavnice brze hrane, pekare, minimarkete i javne ustanove. Radnim danima i vikendom naše proizvode dostavljamo sa četiri vozila koja su opremljena sa hladnjačama.

Naš dugoročni cilj u procesu razvoja i rasta kompanije je snabdevanje tržišta sa kvalitetnim i svežim proizvodima, sa naglaskom zdravlje i bezbednost, na principe i vrednosti kao svakodnevna kontrola kvaliteta, visoki standard proizvodnje koji prati zahteve i norme evropske unije. Kako bi potrošači sa osmehom na licu i zadovoljni odlazili iz naših prodavnica, konstantno radimo na tome da održimo dobro poznat i prepoznatljiv „BIG CHICK“ ukus i kvalitet.

Poslovna politika koju pratimo je uspešna i dugotrajna saradnja na obostrano zadovoljstvo i poštovanje naših korisnika. Svim snagama se trudimo da povećamo naš udeo na tržištu mesa i mesnatih prerađevina, da nas ljudi bolje upoznaju kao dobronamerne susede. Pomažemo institucijeobrazovanja, zdravstva i kulture. Postizanje naših ciljeva i visokih standarda omogućavaju nam dela, trud i preciznost naših zaposlenih, a dosadašnji rezultati i uspesi nas motivišu da budemo otvoreni za nova znanja, da uvek i ponovo učimo, da se razvijamo, da budemo što bolji i savršeni.