A Big Chick kiskereskedelmi üzletei egy családi vállalkozásnak induló összefogásból alakultak és egy, a vásárlók igényeit teljes mértékben kielégitő vállalkozássá fejlődtek. Annak érdekében, hogy fogyasztóink számára a legtöbbet nyújthassuk, vajdaság szerte több kiskereskedelmi üzletünk is várja az érdeklődőket.

2004.február 11-én nyilt meg az első üzletünk Szabadkán, melynek termékeit még más vágóhidak szállitották, majd 2005-ben kezdte meg működését a tulajdonunkban lévő új vágóhid, a “Čanox”. A “Čanox” egy dinamikusan fejlődő, közepes méretű vágóhid, amely baromfi-feldolgozással foglalkozik.

2008.júniusától alkalmazzuk a nemzetközileg elismert HACCP minőségbiztositási rendszert, melynek köszönhetően húsüzemünk technológiája megfelel a széleskörben elfogadott magasszintű elvárásoknak.

Termékeink széles választéka megtalálható üzleteinkben, ezenfelül nagykereskedésünk más húsfeldolgozó üzemeket, éttermeket, konyhákat is ellát.

Vállalatunk négy hűtővel ellátott járművel rendelkezik, melyekkel biztositjuk termékeink kiszállitását munkanapokon és hétvégén egyaránt.

Cégünk célja a fogyasztók igényeinek teljeskörű kielégitése a legjobb minőségű termékek forgalmazásával. szeletelő és csomagoló részlegünk létrehozásával pedig még szélesebb termékpalettát kinálunk vásárlóinknak.

Annak érdekében, hogy fogyasztóink elégedetten távozzanak üzleteinkből, állandó jelleggel tökéletesitjük termékeinket, technológiánkat.

Minden erőnkkel törekszünk növelni piaci részvételünket, támogatjuk az oktatás, az egészség és a kultúra intézményeit.

A további eredményes működésünk érdekében nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy fenntartsuk a tőlünk megszokott magas szinvonalat, az Európai Uniós követelményeknek is megfeleljünk termékeink minőségének és egészségügyi biztonságának fenntartásával.

Céljaink elérését munkatársaink elkötelezettsége, igyekezete és pontossága garantálja, az eddig elért eredményeink és sikereink pedig arra ösztönöznek bennünket, hogy törekedjünk a tanulásra, a fejlődésre és a tökéletesre.